Blora wint de 2e plaats in het TNI Manunggal Bangga Kencana-programma van 2024

Bahasa asli : Belanda

INFOKU, BLORA -Blora heeft opnieuw een prestatie bereikt op Midden-Java-niveau. 

Deze keer slaagden ze erin de 2e plaats te behalen in het TNI Manunggal Bangga Kencana-programma van 2024, waaraan Kodim 0721 / Blora deelnam in synergie met de Population Control and Family Planning Service (Dalduk KB) van Blora Regency.

Dit goede nieuws werd rechtstreeks gebracht door de commandant van Kodim 0721/Blora, luitenant-kolonel Czi. Yuli Hartanto, dinsdagmiddag (8/10/2024).

Er werd uitgelegd dat de prijs voor de tweede plaats werd uitgereikt tijdens de Receptieavond ter gelegenheid van het 79e TNI-jubileum en het 74-jarig jubileum van Kodam IV/Diponegoro, in het plaatselijke Makodam, Semarang.

Lees ook: Blora-boeren worden door het ministerie van Landbouw gemakkelijker gemaakt om gesubsidieerde meststoffen in te wisselen

"Godzijdank hebben we gisteravond Blora vertegenwoordigd om de Manunggal Bangga Kencana TNI Program-prijs 2024 in ontvangst te nemen, als tweede plaats of als tweede beste uitvoerder. Dank aan alle betrokken stakeholders. Deze prestatie is te danken aan de inspanningen, gebeden en totale steun van de Regent en zijn staf. "Zodat we het regentschap Blora trots en trots kunnen maken tegenover de elementen van de functionarissen van het Diponegoro Regional Military Command IV", aldus Dandim Yuli Hartanto.

Hij zei dat de prijsuitreiking rechtstreeks werd bijgewoond door de plaatsvervangend stafchef van het TNI-leger (Wakasad), luitenant-generaal TNI Tandyo Budi Revita, die voorheen ook diende als commandant van Kodam IV/Diponegoro.

Ter informatie: de TNI Manunggal Bangga Kencana-programmawedstrijd 2024 werd uitgevoerd tijdens een veldbeoordeling in het regentschap Blora op 11 september 2024. 

Toen hij deze prestatie hoorde, was regent Arief Rohman, die sinds 25 september met campagneverlof is voor de regionale verkiezingen van 2024, blij. En waardeer de resultaten van de synergie tussen Kodim 0721/Blora en de Dalduk KB Service.

Lees ook: Er zijn 3.181 aanvragers die het SKD-proces hebben doorstaan, terwijl 336 CPNS Blora-aanvragers de administratie niet hebben doorstaan

"Felicitaties aan de heer Dandim en zijn staf, samen met de Dalduk KB Service. Gelukkig kon Blora als tweede winnaar uit de bus komen. Ik ben blij om het te horen. Hopelijk kan de synergie tussen Kodim en de regentschapsregering in de toekomst verder worden verbeterd, wat zal leiden tot het voordeel en het welzijn van de gemeenschap. "Gelukkige 79e verjaardag van de TNI en 74e verjaardag van het Diponegoro Regionaal Militair Commando IV. Wij wensen u altijd succes, dichter bij de mensen komen", zei Arief Rohman toen hij dinsdag (10-08-2024) werd gecontacteerd (Endah). 

CLICK >>>> Original Website

 

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama