«Треба допомагати фермерам, які вирощують цукрову тростину, і боротися за їх процвітання», Регент

Bahasa asli : Ukraina

INFOKU,BLORA –Регент Блори Арієф Рохман підкреслив, що фермерам, які вирощують цукрову тростину, потрібно допомагати та боротися за їх незалежність і успіх, а не на противагу посередникам чи брокерам, які насолоджуються солодким смаком цукрової тростини. 

Про це Арієф повідомив під час зустрічі з керівництвом Індонезійської народної асоціації фермерів цукрової тростини (APTRI) у своїй офіційній резиденції в середу, 24 квітня 2024 року.

Були присутні голова APTRI Регентства Блора Суното, голова Служби продовольства, сільського господарства, тваринництва та рибальства (DP4) Регентства Блора Нгаліман, а також керівник відділу DP4 Розалія Дья Ераваті 

«Регіональний уряд має бути присутнім, щоб захищати та прославляти фермерів цукрової тростини Блора», - підкреслив Регент.

Читайте також: Уряд округу Блора обіцяє підтримати фермерів, які вирощують цукрову тростину, після 5 років вакууму APTRI знову зростає

Він також наказав Blora Regency DP4 продовжувати супроводжувати та допомагати керівництву APTRI у боротьбі за долю фермерів цукрової тростини Blora.

«Будь ласка, продовжуйте розробляти цукрову тростину, тому що регіон Блора все ще має потенціал для суходілів і земель у лісах, придатних для вирощування цукрової тростини», — сказав він.

Читайте також: Фермери цукрової тростини в Блорі вимагають підвищення цін на цукрову тростину

Арієф Рохман також заявив, що готовий бути присутнім на інавгурації керівництва Blora Regency APTRI на 2024-2029 роки. (Endah) 

 

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama