2024 Blora Bölge Seçimi için PPK Adaylarının seçimi 23 Mart - 29 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında başlayacak

Bahasa asli : Turki

INFOKU, BLORA –, 23/4 Salı gününden 29 Nisan'a kadar 2024 Blora Bölge Başkanı Seçimi (Pilkada) için  Alt Bölge SeçimKomitesiPPKadaylarınınkayıtlarını resmi olarak açtı  

illüstrasyon

Genel Seçim Komisyonu ( KPU ) Başkanı Blora Widi Nurintan Ary Kurnianto, ihraç edilen PPK'ların yeniden kaydolmasına izin verilmediğini vurguladı.

"Yaptırım uygulanan veya kalıcı olarak ihraç edilen tüm organizatörler, otomatik olarak işe alım sürecinde yer alamazlar veya artık organizatör olamazlar. Widi Çarşamba (24/4) basına yaptığı açıklamada, "Ancak, hiç yaptırım almayanlar lütfen tekrar kayıt yaptırsın" dedi.

Çünkü prensip olarak PPK adaylarına yönelik kayıtların, kaydolmak ve gerekli şartları yerine getirmek isteyenler için mümkün olduğu kadar geniş bir şekilde açık olduğunu sözlerine ekledi.

Ayrıca okuyun: Genel kurul oturumunu atladığı için Jiken Bölgesi PPK'sı kovuldu

"Gelecekte her nahiyede beş PPK olacak. Bu da Blora'daki tüm nahiyelerde toplam 80 kişinin olduğu anlamına geliyor. "PPS'ye gelince, bunu daha sonra takip edecek" dedi.

Ayrıca geçici olarak kayıt yaptıran devlet memurlarına (ASN) da izin verildiğini söyledi.

Çünkü ona göre bu konuyu düzenleyen İçişleri Bakanlığı düzenlemelerine uygundur.

“Geçici çalışmanın yarı zamanlı gibi olduğunun vurgulanması gerekiyor  . "Ancak yine de ilgili kurumları veya paydaşları  insan kaynaklarının geçici görevli olmak üzere kayıt yaptırıp kaydetmediğini sorguluyoruz  " diye açıkladı.

KPU'nun 2024 Genel Seçimi sırasında geçtiğimiz Mart ayında Ngawen PPK'larından birine ihraç yaptırımı uyguladığını da belirtelim.

Ayrıca okuyun: Disiplinsiz, PPK Ngawen Blora Üyesi Kovuldu

İşten çıkarılmanın nedeni, KPU'nun ilgili kişinin disiplin cezası almadığını değerlendirmesiydi. Bu nedenle teknik yönergelerdeki  Endah / IST ) kuralların ihlal edilmesi 

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama